Cadeautje?

Elements of Whisky

Soms is een cadeautje voor iemand vinden vrij lastig! Heb je besloten om whisk(e)y cadeau te doen, maar dan zie je door de bomen het bos niet meer! Dan zijn wij er om je te helpen. In samenwerking met Mitra Nieuwkoop kunnen wij vanaf heden whisk(e)y verjaardagspakketjes samenstellen!

Hieronder leggen we je uit hoe het werkt!

Wat kost het?

Dit is de eerste vraag die veel mensen stellen. Het antwoord is makkelijk! Jij bepaalt wat het kost! Bij de aanvraag kun jij aangeven wat je budget is. Dit is dan je ALL-IN prijs. Hier komen geen onverwachte kosten bij. Zelfs eventuele verzendkosten is inbegrepen!

Met aandacht samengesteld!

Waaruit kan ik kiezen?

Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitkiezen van de juiste whisk(e)y’s! We stellen je een paar vragen. Zo krijgen wij een beeld van het smaakprofiel en zullen we een aanbod doen. Jij krijgt dus van ons te horen welke whisk(e)y’s we geschikt vinden en waarom. Als dit allemaal goed klinkt, hoef jij alleen te zeggen “AKKOORD” en wij maken het in orde! 

Moet ik het nog inpakken?

Natuurlijk niet! Alle whisk(e)y’s worden in glazen samplebuisje gevuld en vervolgens verpakt in een elegante bewaardoos. Hierbij schrijven we een persoonlijke brief aan de ontvanger met een beschrijving van de whisk(e)y’s. Daar zetten we ons eigen wax zegel onder en klaar is Kees! Hieronder zie je een paar foto’s die een goede indruk geven! 

Cadeau

Kan ik alleen maar kiezen uit 3 of 6 samples?

Natuurlijk niet! We hebben de standaard verpakkingen van 3 of 6 whisk(e)y’s in huis, deze kunnen we dus ontzettend snel voor je klaar hebben. Ben jij iemand die maar cadeau’s blijft geven? Dan hebben we ook verpakkingen met 10, 12 of 24 samples.

 

Maar is het een bijzondere gelegenheid en mag het wat chiquer zijn? Dan kunnen we ook luxe, houten kistjes aanbieden met 12 of 24 samples. Reken dan wel op een langere levertijd!

Oh ja! De levertijd! Wat is de levertijd?

Het is natuurlijk maatwerk, dus als je morgen het cadeautje in huis moet hebben is dat niet ideaal… We rekenen erop, wanneer we alle info hebben, dat we binnen 3 werkdagen de pakketjes bij je thuis kunnen hebben. Dit geld voor de standaard sampleverpakking (karton) met 3 of 6 samples. 

De luxe verpakkingen (hout) met 12 of 24 whisk(e)y’s, of de standaard sampelverpakingen met 10, 12 of 24 whisk(e)y’s hopen we binnen 14 werkdagen bij je thuis te hebben.

Wat voor whisk(e)y’s kan ik verwachten?

De whisk(e)y’s worden geselecteerd uit onze tasting-collectie. Dit zijn flessen whisky die wij gebruiken voor onze proeverijen of die open gemaakt worden in de winkel bij Mitra Nieuwkoop. Dat betekent dat hier alle grote en bekende merken in te vinden zijn, van Macallan tot Ardbeg, van Old Pulteney tot Arran, van Clynellish tot Irish Man. 

Maar daarbij hebben we ook onze exclusieve flessen beschikbaar. Dit kunnen independent bottelaars zijn. Dit kunnen flessen zijn die niet meer geproduceerd worden enz. enz.

We hebben letterlijk flessen van €30,- tot €800,- beschikbaar! Dus voor ieder wat wils! 

Kan ik het alleen kopen voor verjaardagen?

Natuurlijk niet! Het is hartstikke leuk om whiskysamples cadeau te doen, ongeacht de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, jubileums, verjaardagen, kerst, moederdag, vaderdag, of gewoon voor jezelf! 

Hopelijk is zo alles duidelijk. Je kunt hieronder het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een pakketje speciaal voor jou samen te stellen!

Elements of Whisky

Bestellen!