Beluister hier onze Podcast!

The Elements Of Whisky Podcast!

The Elements Of Whisky Podcast!

Elements of Whisky

De nieuwste aflevering!

RSS The Elements Of Whisky
  • Curtain Call - Singleton of Dufftown 21yo
    Zoals Andrea Bocelli en Sarah Brightman ook duizendmaal gezegd hebben: It's Time To Say Goodbye! Max en Lucia sluiten de (reguliere) afleveringen van The Elements of Podcast af, met een knaller. De deur staat open in de toekomst voor (sporadische) afleveringen. Maar voor nu is dit de laatste aflevering. Als je dan één whisky moest […]
Elements of Whisky

We gaan stoppen...

Vandaag hebben Lucia en ik belangrijk nieuws om te delen, zoals de omschrijving al aangeeft: met The Elements of Whisky gaan we onze laatste aflevering maken. We stoppen met de wekelijkse podcast. Deze week (woensdag 6 december) komt aflevering 1 van Batch 24 online. Er komt nog één laatste batch, Batch #25 en dan stoppen we.

Waarom stoppen we: Nu het donkerder wordt en 2023 bijna ten einde gaat, gaan we reflecteren op de afgelopen perioden. We hebben in 2023 veel geëxperimenteerd met de podcast, vooral ook om het voor onszelf leuk en prikkelend te houden. De stap van beeld naar audio was een hele fijne die ons meer vrijheid gaf en ook minder tijdrovend was.

Echter zijn er heel veel ideeën die we hebben die we graag willen uitvoeren. Zo is een van mijn grootste passieprojecten een Whisky AR experience. Daarbij hebben we heel veel plezier ervaren met online proeverijen (die we in 2023 niet hebben kunnen uitvoeren) dit willen we ook graag oppakken in 2024. Ook zijn er in de wandelgangen wat ideeën voor een webseries. Daarbij ben ik sinds februari 2023 in de geweldige positie om de functie van theatermanager te vervullen in Theater Landgraaf. Hierbij komt ook dat we een prachtige locatie hebben voor ongeveer 75 bezoekers om proeverijen te geven. Ook dit hebben we niet vaak genoeg kunnen doen.

Ook voor Lucia gaat er in 2024 wat veranderen. Lucia is aangenomen om te gaan specialiseren tot revalidatiearts. Dus ook wordt haar tijd schaarster. En als dat nog niet genoeg verandering is voor ons, staat onze bruiloft ook nog op de planning voor april 2024.

De charme van onze podcast was de wekelijkse content met het proefabonnement. Echter zorgt dit er dus wel voor dat het een omvangrijke klus is! Met Batch #25, bereiken we officieel de mijlpaal van 150 afleveringen (dit is niet 100% kloppend, we hebben soms twee producten in één aflevering gedaan, maar we hebben ook bonus afleveringen gemaakt… Dus Aflevering 6 van Batch #25 is eigenlijk 157 afleveringen… Enfin!).

Maar we vinden 150 aflevering een enorme prestatie… 150 weken achter elkaar… zonder ooit maar één upload datum te missen! 150 afleveringen van gemiddeld 45 minuten. Dat is dus 4,5 dagen non stop podcasts luisteren als je alles terug wilt horen.

Fun fact, met 157 afleveringen hebben we meer afleveringen uitgebracht dan: Buffy The Vampire Slayer, Once Upon a Time, Gilmore Girls en NICS: New Orleans.

Met alles wat we in 2023 hadden willen doen, waar we geen tijd voor gevonden hebben. Met alles wat we in 2024 willen gaan doen, zonder in te leveren op de kwaliteit van de podcast waar we voor willen staan. Hebben we besloten om bij aflevering 150 te stoppen.

We willen iedereen enorm bedanken voor deze 3 mooie jaren podcast maken! Alle importeurs, whiskymakers, bottelaars, blenders, ambassadeurs maar misschien wel het meest van allemaal willen we jou bedanken! De luisteraar.

Wel staan we open om losstaande afleveringen in de toekomst uit te brengen dus wie weet… Maar we zijn nog niet weg!

– Lucia & Max

Nog:

Dagen
Uren
Minuten
Secondes

Tot de laatste aflevering!