Beluister hier onze Podcast!

The Elements Of Whisky Podcast!

The Elements Of Whisky Podcast!

Elements of Whisky

De nieuwste aflevering!

RSS The Elements Of Whisky
  • Turntable - Interview with Ally!
    Today we talk with Ally from Turntable Spirits. We discuss there core range and see what amazing stuff he has in store for us! LINKJES: Ben jij onze nieuwe editor? Meld je dan snel op ⁠⁠⁠⁠⁠www.elementsofwhisky.nl/editor⁠⁠⁠⁠⁠ Wil je meer weten over het podcast abonnement? Kijk dan op ⁠⁠⁠⁠⁠www.elementsofwhisky.nl/podcast⁠⁠⁠⁠⁠ Volg Max op Instagram ⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.instagram.com/elementsofwhisky⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Volg Lucia op Instagram ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.instagram.com/elementsoflucia⁠⁠⁠ Timestamps:
Elements of Whisky

Whisk(e)yproeverijen herontdekt!

Sinds een geruime tijd verzorgen wij als The Elements of Whisky proeverijen. Echter hebben we door de coronacrisis nieuwe manieren moeten zoeken om dit te doen. Zo zijn we begonnen met onze online “Quarantaine Tastings”. Dit hebben we uitgebreid tot grote online spektakels met speciale gasten, spelelementen, livemuziek en winacties, met als hoogtepunt onze afgelopen International Whisky Day Tasting (27 maart 2021). In de proeverijen die wij hosten, zowel online als op locatie, delen wij onze liefde voor bijzondere whisky’s en de verhalen daarachter met ons publiek. Onze missie is dan ook om mensen met zo veel mogelijk speciale whisky’s in contact te laten komen, zodat zij erachter kunnen komen wat ze nou echt lekker vinden.

Helaas is het niet mogelijk om wekelijks een proeverij te doen om onze liefde voor whisky te delen, hoe graag we dit ook zouden willen… Maar zoals we al zeiden, we zijn goed in het vinden van nieuwe manieren om proeverijen te verzorgen. Zo is het idee ontstaan voor een “continue” proeverij, met als uiteindelijk resultaat: de Elements of Whisky Podcast! Elke week één whisky met een begeleidend verhaal van Max en Lucia (en leuke en interessante gasten!). Elke aflevering vertelt een verhaal, de verhalen kunnen over verschillende onderwerpen gaan. Je kunt het niet zo gek bedenken of we gaan het er wel over hebben!

Het Podcast Abonnement!

Onze podcast is gratis te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en je favoriete podcast platforms. Maar wil je nu elke zes weken een pakketje ontvangen met de whisky’s die onze podcast inspireren en die wij ook zelf drinken tijdens de aflevering? Dan is het Podcast Abonnement wat voor jou! 

Voor maar €30,- (per zes weken) mis jij nooit die nieuwe, bijzondere whisky waar we het over hebben!

Wil jij je aansluiten bij onze ontdekkingsreis door de oneindige wereld van whisky? Dat kan! Via onderstaande knop kun je direct je abonnement afsluiten, zodat je elke zes weken een pakketje met zes whisky’s ontvangt en ons kunt helpen met onze expeditie. Wil je het liever eerst even uitproberen? Geen zorgen, je kunt ook een eenmalig pakketje bestellen. We zien je in elk geval graag terug, want we kunnen alle hulp gebruiken bij het ontdekken van de wondere wereld van whisky!

Elements of Whisky

Trailer