Aanmelden Podcast!

Elements of Whisky

Sorry! Alle pakketjes zijn uitverkocht

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify. Wil je ons niet alleen zien maar ook horen? Dat kan! Onze podcasts komen ook als video’s op YouTube.

Natuurlijk! Het formulier op deze pagina is echter voor één persoon. Waarom doen we dat? We willen graag in de toekomst gepersonaliseerde specials uitbrengen. Daarom willen we precies weten wie er deelneemt aan de Podcasts. Wil je dus meer pakketjes? Vul het formulier in voor iedereen bij jou thuis die mee wilt doen!

Dat kan! Sommige mensen zitten liever nergens aan vast. Daarom kun je je aanmelden voor een “Los Pakketje”. LET OP: Onze abonnees hebben voorrang. Dus wanneer je een los pakketje besteld ontvang je het eerst vollegende beschikbare pakketje. Wil je nooit wat missen? Dan is het abonnement een betere optie!

Het podcast abonnement is voor onbepaalde tijd. Je kunt echter zonder problemen stoppen wanneer je wilt. (Dit kan na het 3de pakketje.) Afmelden kan via deze pagina.

Wij verzenden het podcast abonnement via DHL Parcel. Het pakket past gewoon door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te wachten op het pakketje!

Dan horen we graag van je! Al je vragen over de podcast kun je mailen naar podcast@elementsofwhisky.nl