Voorwaarden Podcast abonnement

Ons podcast abonnement wordt geleverd in samenwerking met Mitra Nieuwkoop. Voor vragen kun je mailen naar podcast@elementsofwhisky.nl

Door het podcast abonnement aan te gaan of een los/eenmalig pakketje te bestellen, ga je akkoord met onze voorwaarden.

We behouden ons het recht om de voorwaarden te veranderen. Hier zullen we je per mail van in kennis stellen.

Door je aan te melden voor het podcast abonnement bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent. Het abonneren op het podcast abonnement of het bestellen van een los/eenmalig pakketje is niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar.

Het podcast abonnement is voor onbepaalde tijd. Het totaalbedrag zal elke 6 weken geïncasseerd worden door SEPA-incasso. Door de eerste betaling te voltooien machtig je SEPA om elke 6 weken het totaal bedrag te incasseren. 

Het podcast abonnement kan op elk gewenst moment opgezegd worden na het derde termijn. (Voorbeeld: als je je op 1 januari 2021 aanmeldt voor het podcast abonnement, vindt de eerste incasso plaats rond 12 februari. De tweede incasso zal dan plaats vinden rond 26 maart. Na deze tweede incasso/derde termijn kun je op elk moment je abonnement stopzetten.)

Het stopzetten van het podcast abonnement kan via: https://www.elementsofwhisky.nl/podcast/afmelden/

De verzending van het podcast abonnement zal uitgevoerd worden door DHL Parcel. Wij vergoeden geen schade, diefstal, verlies of het kwijtraken van pakketten door DHL Parcel. 

Indien gewenst kan de optie ‘Verzekerd verzenden’ gekozen worden. Dan vergoeden wij schade, diefstal, verlies of het kwijtraken van pakketen. Dit kan zijn in de vorm van een tweede pakket dat na gestuurd wordt of in het terugstorten van het termijn.

Het is mogelijk om meerdere podcast abonnementen te laten bezorgen op één adres. We vragen om elke deelnemer individueel aan te melden. Dit wegens persoonlijke en unieke items die eventueel geleverd worden als aanvulling op het podcast abonnement. 

Wanneer je een los/eenmalig pakketje bestelt, ontvang jij het eerst beschikbare pakketje. Het kan zijn dat dit enkele weken op zich laat wachten, omdat de pakketjes samenstellen per zes weken worden samengesteld.

Informatie over persoonsgegevens

We hechten veel waarde aan je privacy. Hieronder vind je meer informatie over onze privacy voorwaarden.

Deze informatie is een aanvulling op ons Privacybeleid. Deze kun je hier vinden.

Je adresgegevens worden gebruikt om het podcast abonnement en/of het eenmalige/losse pakketje te bezorgen. Gedurende je abonnement kunnen we speciale aanbiedingen, kortingscodes of gratis goodies bezorgen. Zodra je het abonnement stopzet zullen we geen gebruik meer maken van je adresgegevens. 

Je voor- en achternaam kunnen gebruikt worden voor eventuele gepersonaliseerde items. Deze zullen per post naar je toe gestuurd worden en zijn eigendom van jou.

Je voor- en achternaam worden gebruikt voor de aanhef van onze nieuwsbrief. 

Door je aan te melden voor het podcast abonnement stem je ermee in dat we je op de hoogte houden van ons podcast nieuws. Dit betreft onder anderen polls, speciale aanbiedingen voor podcast abonnees en informatie over levering.

Voor het podcast nieuws gebruiken we Mailchimp. Met Mailchimp delen we: voor- en achternaam en e-mailadres. Onderaan elke mail vind je de mogelijkheid om je af te melden voor deze nieuwsbrief. 

Informatie die we delen met adverteerders

We vinden het belangrijk om een duidelijke beeld te geven van onze doelgroep, echter zijn wij van mening dat dit anoniem moet gebeuren! Daarom hebben we de volgende richtlijnen met betrekking tot informatie delen met derden. 

Indien een adverteerder er specifiek om vraagt, kunnen we de volgende informatie delen:

  • Aantal luisteraars/plays van de podcast.
  • Aantal podcast abonnees
  • Schatting van verhouding man/vrouw
  • Aantal deelnemers in Nederland, België en Duitsland respectievelijk.

Wij delen dus NIET het aantal deelnemers per plaats of provincie, namen van deelnemers of het aantal pakketten dat deelnemers hebben ontvangen. Dit allemaal om je privacy te waarborgen.